مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اسفند 1401 ساعت 14:452023-03-05سياسي

فارس من| مدیر حقوقی ستاد امر به معروف: دولت به تحریم ستاد واکنشی نداشته اما مردم کنار ما هستند


مدیر کل حقوقی ستاد امر به معروف با قدردانی از حمایت های معنوی مردم در مبارزه با تحریم های ظالمانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از دولت انتقاد کرد و گفت که دولت تا کنون اظهار نظری درباره تحریم های این ستاد انجام نداده است.

- به گزارش باشگاه خبرنگاران توانا، شورای اتحادیه اروپا در 23 ژانویه سوم بهمن ماه 1401 دبیر ستاد امر به معروف و نهاد امر به معروف را به همراه چند نهاد دیگر ایرانی جزو تحریم های خود قرار داد.

به دنبال تحریم دبیر و ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، برخی از علاقه مندان به این ستاد در فارس من پویشی را راه اندازی کردند و حمایت خود را از این ستاد و ستادهایی که تحریم شده بودند، اعلام کردند که پویش را می توانید از اینجا مشاهده کنید.

در این راستا با جهاندار سالاری که پویش را با عنوان حمایت از ستاد امر به معروف و نهی از منکر در برابر تحریم اتحادیه اروپا ثبت کرده بود، تماس گرفتیم و علت ثبت این پویش را از او جویا شدیم.

سالاری گفت: به دلیل اینکه ما خودمان را از جوان های انقلابی کشور می دانیم و من مسئول تشکل احیاگری مبارزه با مفاسد اداری و قانونی هستم، وظیفه خودمان دیدیدم که از ستاد امر به معروف و دیگر نهادهایی در فهرست تحریم های آمریکا قرار گرفته اند، حمایت کنیم تا بیشتر از این مظلوم واقع نشوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| مدیر حقوقی ستاد امر به معروف: دولت به تحریم ستاد واکنشی نداشته اما مردم کنار ما هستند

فارس من| مدیر حقوقی ستاد امر به معروف: دولت به تحریم ستاد واکنشی نداشته اما مردم کنار ما هستند